Transkript Download – Üniversite Öğrencilerinin Not Durumlarını Hesaplama Yazılımı İndir.Sürüm : 5.7.0.0
Boyut : 3.89 Mb
Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware)
Kısıtlama : Reklamlı
Dil : Türkçe
İşletim Sistemi : Windows (Tümü)
Üretici Firma : NanoSoft-Kemal Kefeli
Tanıtım:
Transkript programı; üniversite öğrencilerinin transkriptlerini (Not Durumları) kolayca hesaplayabilmesi için yazılmış olan bir programdır.
Türkiye genelinde 92 üniversitenin öğrencileri bu programı kullanabilir. Tüm üniversitelerle %100 uyumluluk garanti edilmemektedir. Program tamamen ücretsizdir; ancak programın tüm özelliklerinden yaralanabilmeniz için, programın içindeki kayıt olma yönergelerini izleyerek sadece birkaç dakika içinde ücretsiz kayıt olabilir ve programı tüm özellikleriyle kullanmaya başlayabilirsiniz.
Kullanımı ve Özellikleri :
# Parola korumalı kullanıcı hesabı.
# Kullanıcı Özellikleri (resim, doğum tarihi vb.) ekleyebilme.
# Programı kurup ilk açtığınızda sizi kullanıcı girişi penceresi karşılayacaktır. Sağ taraftaki Kayıt Ol butonu ile kolayca kayıt olabilir, ardından aynı pencereden giriş yaparak programı tamamen açmış olursunuz.
# Gelişmiş program güncelleme özelliği mevcuttur. Programı açtığınızda otomatik olarak veya sonradan kendiniz çalıştırarak yapabilirsiniz.
# Kullanıcı İşlemleri İstatistiği tutma özelliği.
# Türkçe ve İngilizce dil seçenekleri.
# Sorunlu ders listeleme, Sorunlu dersleri raporlama, Not hesaplama bölümü, Kalınan ve şartlı geçilen dersleri listeleme gibi raporlama ve listeleme özellikleri.
Msn Messenger tarzı sağ alt köşeden çıkan bildirim mesajları.
Detaylı/Resimli Kullanım Anlatımı :
Program hakkında üretici tarafından yapılmış, oldukça detaylı, resimli anlatımı okumak için buraya tıklayıp üreticinin forumuna gidebilirsiniz.
Sistem Gereksinimleri / Notlar :
# Programın kurulumuna geçmeden önce lütfen, işletim sisteminizde (XP veya Vista) oturum açtığınız kullanıcınızın Yönetici İzinleriyle çalıştığından emin olun.Değilse yönetici iznine haiz bir kullanıcı ile kurulum işlemine başlamanızı tavsiye ederiz.
# Kurulumdan sonra, “borlnd.dll dosyası eksik” şeklinde bir hata alırsanız, gerekli dosyayı buradan indirebilirsiniz.
Transkript Nedir ?
Not Durum Belgesi (Transkript); öğrenciliğin sürdüğü süre içerisinde, öğrenci isteği üzerine verilen bir çeşit karnedir. Not Durum Belgesinde, öğrencinin o ana kadar kaydolup da not aldığı tüm derslerin son başarı durumları ve ağırlıklı ortalamalar yer alır.
Birinci yarıyılını okuyan yeni öğrencilerin Not Durum Belgesi istemesi anlamsızdır, zira henüz kaydolup da başarı notu verilmiş hiçbir dersleri bulunmaz.
Özellikle başarısız dersleri olan öğrencilerin, dönem sonlarında üniversitelerinin sisteminden alacakları resmi Not Durum Belgesinin elektronik ya da onaylı suretlerini arşivlemeleri, ileride kendi durumlarını değerlendirmeleri noktasında fayda sağlar.
Versiyon Yenilikleri :
# Pamukkale Üniversitesi not sistemi güncellendi ve sorunlu ders listeleme aktifleştirildi.
# Akdeniz Üniversitesi not görünümlerindeki hata düzeltildi.
# Hedef tutturmadaki ufak metin hatası düzeltildi.
# func.dll dosyası güncellendi.
# Versiyon geçmişi sayfası düzenlendi.
# Teşekkür edilenler sekmesi eklendi.
Transkript Download – Üniversite Öğrencilerinin Not Durumlarını Hesaplama Yazılımı İndir.